Na Examen Dagen Tilburg

Programma

Op 18 juni is het zover! Het Tilburgse Terras Dag wordt georganiseerd op de verschillende sociëteiten van de vier studentenverenigingen in Tilburg. Hieronder het programma:

Vrijdag zal je tussen 11:30 uur en 12:30 uur aanvang, opening en een lunch hebben op de eerste vereniging waar je daarna nog anderhalf uur op het terras zal vertoeven en kennis kan maken met de vereniging. Daarna zal je naar de tweede en derde vereniging gaan waar je ook kennis kan maken en anderhalf uur biertjes op het terras kan drinken. Hierna zullen we allemaal samen komen bij de vierde vereniging waar we gaan barbecueën en we gezamenlijk afsluiten.

Aan het einde van dag heb je alle verenigingen leren kennen en krijg je de kans om je in te schrijven bij de vereniging die het beste bij je past. We sluiten op tijd af zodat je gewoon weer de fiets, bus, trein of benenwagen naar huis kan nemen. 

Voor slechts €12,50 kan jij bij het Tilburgse Terras Dag zijn! (kaartje is inclusief lunch, barbecue en groepsmentoren) Laat deze unieke kans, om alle vier de studentenverenigingen van Tilburg te leren kennen in één dag, niet liggen en schrijf je in!

COVID-19: Tijdens De Na Examen Dagen zal de organisatie erop letten dat tijdens de verschillende activiteiten en feesten ten alle tijden de actuele richtlijnen van het RIVM in acht worden gehouden. Tijdens het maken van de programmering is er rekening gehouden met de verschillende scenario’s waar Nederland zich op het moment van de Na Examen Dagen in kan bevinden. Dit zal niet afdoen aan het plezier wat de participanten zullen beleven tijdens deze dagen.